In curand ne vom schimba denumirea in VitalPet.

Cosmetica

Cosmetica

Serviciile noastre includ: spalat, descalcit, tuns, curatat urechi, taiat gheare, vidat glande perianale. De asemenea suntem deschisi la orice nevoi si solicitari in domeniul igienei.

De asemenea, putem combina serviciile pe care la oferim standard sau putem include servicii personalizate, pentru a crea pachete complete la preturi atragatoare

Preturi

Serviciu Pret
Tuns De la 50 RON
Spalat De la 30 RON
Taiat unghii 15 RON
Curatat urechi 15 RON
Pachet complet 110 RON

Profesionalism

Din punct de vedere medical, catelusul poate fi tuns dupa ultimul vaccin. Este recomandat sa asteptam sa isi schimbe blanita cu cea de adult, iar acest lucru variaza in funcție de rasa. Cel mai bine ar fi ca primul tuns sa aiba loc in dupa 6 luni, dar nu mult mai tarziu pentru ca animalutul sa se obisnuiasca de mic cu tratamentul cosmetic.

Frecventa tunsorilor depinde de rasa, de stilul tunsorii si de starea generala de ingrijire de care doriti sa se bucure companionul dumneavoastra.

Estimativ, pentru cateii de talie mica, cu blana medie/lunga se recomanda vizita la salonul de cosmetica o data la 3 luni; pentru cateii de talie medie cu blana medie/lunuga sunt recomandate vizite la 3-4 luni, iar pentru cei cu blana scurta sau cei cu mai multe straturi de blana, sunt suficiente doua vizite pe an.

Experienta, indemanarea, rabdarea si atentia frizerului rezolva de multe ori aceasta problema.

Totusi, trebuie avut in vedere ca proprietarul este responsabil pentru comportamentul companionului sau blanos iar daca acesta, prin comportamentul sau agresiv scapat de sub control, ridica riscuri pentru el insusi sau pentru personalul implicat, manoperele sunt intrerupte si se apeleaza la mijloace de contentie sau sedare.

Cabinet veterinar in sect. 2 din Bucuresti. Medicina interna, ecografie, cardiologie, stomatologie, chirurgie. 0738569047