In curand ne vom schimba denumirea in VitalPet.

Medicina interna

Aceasta specializare este punctul de plecare pentru punerea oricarui diagnistic si recomandarea controalelor de specialitate. Cu alte cuvinte, medicina interna se ocupa cu prevenirea, diagnosticul si tratamentul bolilor

Pentru ca ei nu pot spune ce-i doare

Medicina interna

Aceasta specializare este punctul de plecare pentru punerea oricarui diagnistic si recomandarea controalelor de specialitate. Cu alte cuvinte, medicina interna se ocupa cu prevenirea, diagnosticul si tratamentul bolilor.
Specialistul in medicina interna evalueaza starea generala a animalului, o coroboreaza cu anamneza luata proprietarului si interpreteaza semnele clinice pentru a stabili un diagnostic preliminar de suspiciune.
Cu alte cuvinte, consultatia realizata de specialistul in medicina interna este cel mai important pas care trebuie urmat in evaluarea starii de sanatate a unui animal, deoarece acesta evalueaza morfologic si functional fiecare organi individual si starea generala a animalului.

Domenii:

  • Afectiuni renale si urinare
  • Afectiuni hepatice
  • Afectiuni ale aparatului digestiv
  • Afectiuni ale aparatului respirator
  • Afectiuni ale aparatului reproducator

Servicii pe scurt

Sumar

  • Deparazitare si vaccinare

  • Consultatii de specialiate pe aparate

  • Ecografie toracica si abdominala

  • Analize de laborator

  • Planuri de tratament

Contact

Vizitati-ne acum

Program

Zi Program
Luni 09:00 AM -8:00 PM
Marti 09:00 AM -8:00 PM
Miercuri 09:00 AM -8:00 PM
Joi 09:00 AM -8:00 PM
Vineri 09:00 AM -8:00 PM
Sambata 10:00 AM -2:00 PM
Diminica Inchis

Informatii

Informatii utile

Consultatia porneste de la principiile de baza, inspectie, palpatie, percutie, ascultatie si masurarea temperaturii corporale. De cele mai multe ori, rezultatele acestor manopere sunt suficiente pentru stabilirea unui diagnostic si recomandarea unui tratament. Atunci cand pe baza acestora nu poate fi stabilit un diagnostic, clinicianul recomanda continuarea investigatiilor prin metode paraclinice, cum sunt analizele de laborator sau examenele imagistice.

Ori de cate ori observati orice schimbare in comoprtamentul animalului sau orice modificare a funcțiilor fiziologice (hrănire, urinare, defecare, etc) va recomandam sa va prezentati cu el la veterinar pentru o consultatie.

Pentru animelele care au depasit varsta de 8 ani, recomandam controale periodice la intervale de sase luni sau ori de cate ori este nevoie.

Pretul consultatiei este de 40 RON. De multe ori consultatia este suficienta pentru stabilirea diagnosticului si recomandarea unui tratament.

Daca in urma consultatiei este necesar un tratament efectuat in cabinetul veterinar, acesta se adauga la pretul consultatiei.

Examenele suplimentare (de laborator, imagistice sau altele) se adauga, de asemenea, la pretul consultatiei.

Cabinet veterinar in sect. 2 din Bucuresti. Medicina interna, ecografie, cardiologie, stomatologie. 0738569047